SMARTFLOOR - Kampanj 20% inredning till pickups

FULL ÖVERSIKT

Inga mer gömda vrår! Tack vare de stora lådorna kan du snabbt se vad i varulagret som behöver fyllas på, och då hittar snabbt det du behöver.

ROBUST

Bilinredning som du kan lita på tål tuff användning för att du ska ha en enkel vardag. Skapat i tåliga material, konstuerad för arbete.

ANVÄND UTIFRÅN

Slipp att krypa in i lastutrymmet genom att ha en bilinredning som möjliggör att komma åt allt i bilen från utsidan istället.

PLATS FÖR ALLT

Få plats med även de större och tyngre verktygen. Smartfloor är det starkaste dubbelgolvet och med det största låddjupet på marknaden idag.

JUST NU 20% PÅ BILINREDNING TILL PICKUPS

Få en rivstart på säsongen med den bästa inredningen för pickups. Loyds dubbelgolv Smartfloor är perfekt anpassad till pickups, och erbjuder nu 20% på alla modeller.

Kontakta oss>

HITTA PÅBYGGARE NÄRA DIG

Behöver du hjälp med att anpassa bilen eller med montering, så har vi samlat påbyggare som vi samarbetar med

Till påbyggare>

SMARTFLOOR X

Som hantverkare är det viktigt att ha en bilinredning som är perfekt anpassad efter din arbetsdag. Med SmartfloorX får du en komplett servicebilinredning som är skräddarsydd efter just ditt yrke.

Se branschlösningar>

Tillbehör till Smartfloor

Steghållare

På golvet i lastutrymmet så tar alltid stegen större plats än vad den behöver. Om du lätt vill hitta det du söker i lastutrymmet så behöver du oftast ta ut stegen, innan du kan få en ordentlig översikt. Med denna steghållaren så får du smidigt in och ut stegen, och du behåller golvutrymme.

Golvbox Large

En stor box till rördelar, som gör att alla långa rör har sin fasta plats på golvet, och inte åker runt i lastutrymmet under körning. Detta ger dig både säker förvaring, och full översikt över alla olika rördelar du har med dig. Boxen kan justeras på längden och passar alla bilmodeller.

Golvbox Small

En mindre box till kopparrör, borr, eller spett med mera. Boxen gör så att alla långa saker har sin fasta plats, och inte åker runt i bilen under körning. Boxen är justerbar i längden och passar alla bilmodeller.

Gummimatta

En gummimatta gör så att större varor och verktyg står stadigt, och inte glider runt i lastutrymmet. Gummimattan skyddar även ovansidan av golvet.

LED-belysning (säljs separat)

Alla hantverkare har behov för bra arbetsbelysning i lastutrymmet. Loyds lampa monteras lätt upp och ersätter den gamla lampan. Den ger dig ett bra spridet ljus som ger dig god översikt.

Smartfloor X - För smarta hantverkare

Ska du köpa ny transportbil? Gör bilen komplett med Smartfloor. Ett helt nytt sätt att tänka serviceinredning på.

KONTAKTA OSS

SE_Henvendelse fra web (2 kolonner)

Kryssa av för att Loyds Industri kan samla in och använda information om dig och din användning av våra digitala kanaler för att anpassa marknadsföringen så att den är relevant för dig. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

>