Här hittar du svar på vanliga frågor om våra produkter

1. Varför ska man köpa Smartfloor?
Överlägsen kvalité, överlägsen säkerhet, överlägsen volym och viktkapacitet. Finns inget liknande på marknaden i dagsläget.

2. Vad är fördelen jämfört med hyllor i lastutrymmet?
Alla tunga verktyg befinner sig under golvet vid en kollision. Du hittar alltid det du letar efter och du slipper krypa in i lastutrymmet för att nå dina verktyg. Du har ett fullstort lastgolv att lasta större varor på.

3. Varför är Smartfloor så högt?
Lådhöjden är 37cm vilket är minimimåttet för att kunna ställa verktyg och maskinväskor upp i lådan.

3. Vad kostar Smartfloor?
Smartfloor till liten transportbil kostar 26.300 kr, mellanstor bil kostar 29.990 kr, pickuper och specialvarianter kostar 17.490 kr. Alla priser är monterat och klart ex moms.

5. Är inte Smartfloor dyrare än traditionell inredning?
Nej, det är faktiskt så att motsvarande volym och lastkapacitet med t.ex. hyllor kostar mellan 45-50.000kr.

6. Andra tillverkare levererar väl också dubbelgolv?
Vi på Loyds jämför inte Smartfloor med andra leverantörers dubbelgolv då det finns för många olikheter. Smartfloor har en lastkapacitet på 500 kg och 1 kbm, konkurrenterna kan bara lasta ca 50% av den vikten. När det gäller lådhöjden så har konkurrenterna endast höjd mellan 10-32 cm vilket inte är tillräckligt för många hantverkare.

7. Är Loyds produkter säkerhet och krocktestade?
Loyds är certifierade att utföra godkända krock och säkerhetsklassade tester, vilket kontinuerligt görs under hela framtagningsprocessen.

8. Varför ska man köpa Loyds komfortmellanvägg?
Loyds komfortmellanvägg finns i många varianter men det gemensamma för alla är att varje vägg är framtagen tillsammans med en rad olika yrkesgrupper som använder transportbilen som en daglig arbetsplats.

9. Loyds har ju även LED-ljus, varför ska man köpa dessa?
Loyds LED-ljus har en överlägsen ljusstyrka och kopplas alltid på bilens befintliga ledning. Detta gör att det är lätt för alla att själva koppla in lampan och kräver inte att man skruvar sönder inredningen.

10. Behövs det verkligen skyddsinklädnad i lastutrymmet?
Skyddsinklädnad är en billig försäkring mot att tunga föremål ramlar och gör bucklor eller hål i karossen. En buckla i sidan kostar oftast mellan 5000 och 10.000 kr att åtgärda medans Loyds skyddsinklädnad endast kostar knappt hälften av den kostnaden.

11. Hur gör man om man vill bli återförsäljare för Loyds produkter?
Loyds är alltid intresserade av nya återförsäljare som vill sälja Loyds produkter, är du intresserad så skicka ett mejl till claes.persson@loyds.no

12. Vart kan jag köpa Loyds produkter?
Inklädnad, LED-ljus och komfortmellanvägg är lättast att köpa hos närmaste bilåterförsäljare då Loyds inte säljer dessa produkter direkt till slutkunder. Smartfloor kan man däremot köpa direkt av oss, är du intresserad så skicka ett mejl till claes.persson@loyds.no

JAG VÄLJER SMARTFLOOR!

Med Smartfloor får jag mer utrymme och bättre ordning utan att vara pedantisk. Jag har alltid plats för vattenvärmaren, badkar eller andra stora varor. Jag hittar alltid det jag letar efter, utan att behöva krypa in i bilen. Dessutom sparar jag tid samt att jag får mycket bättre förvaring för inköp.

Jan Roar Johannesen
Rörmokare Aqua VVS AS