FULL ÖVERSIKT

Med anpassad inredning för elektriker får var kabel sin plats och du får snabb uppfattning av varulager och hittar det du söker.

ANPASSAT TILL DITT YRKE

Både verktyg och tillbehör ser olika ut, därför har elektrikerpaketet anpassade förvaringlösningar till branchen som ska göra din arbetsdag smidigare.

SmartfloorX biltillbehör till elektriker

SMARTFLOOR X ELEKTRIKER

Som elektriker är det viktigt att ha en inredning som är anpassed efter din vardag. Med SmartfloorX får du ett komplett tillbehörspaket skräddarsydd efter just ditt yrke.

  1. Kabelhylla
  2. Golvbox Small
  3. Steghållare
  4. Perforerade plastbackar
  5. Gummimatta
  6. Skruvstyckeshållare (säljs separat)
  7. Skruvstycke (säljs separat)
  8. LED-belysning (säljs separat)

Innehåll Smartfloor X Elektriker

Steghållare

På golvet i lastutrymmet så tar alltid stegen större plats än vad den behöver. Om du lätt vill hitta det du söker i lastutrymmet så behöver du oftast ta ut stegen, innan du kan få en ordentlig översikt. Med denna steghållaren så får du smidigt in och ut stegen, och du behåller golvutrymme.

Sidohylla

Top Rack sidolhylla. Ursprungligen framtagen som kabelhylla, men används idag inom alla användningsområden. Kom enkelt åt dina saker från sidodörren.

Golvbox Small

En mindre box till kopparrör, borr, eller spett med mera. Boxen gör så att alla långa saker har sin fasta plats, och inte åker runt i bilen under körning. Boxen är justerbar i längden och passar alla bilmodeller.

Ridgid skrustycke (säljs separat)

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionellt skruvstycke med inbyggd rörklämma. Anpassad till Loyds skruvstyckeshållare.

Perforerade plastbackar

Perforerade plastboxar som man ser igenom vad de innehåller gör det enkelt att direkt få en överklick över vad man har i sitt lastutrymme. De kan enkelt placeras ovanpå varandra och har handtag för att kunna tas med ut.

Gummimatta

En gummimatta gör så att större varor och verktyg står stadigt, och inte glider runt i lastutrymmet. Gummimattan skyddar även ovansidan av golvet.

LED-belysning (säljs separat)

Alla hantverkare har behov för bra arbetsbelysning i lastutrymmet. Loyds lampa monteras lätt upp och ersätter den gamla lampan. Den ger dig ett bra spridet ljus som ger dig god översikt.

Skruvstyckeshållare (säljs separat)

Ett skruvstycke förenklar beskäring och böjning av rör. Denna hållare har en teleskopslösning så att du alltid har ditt skruvstycke lättillgängligt, utan att den är i vägen för saker på golvet när den inte används.

Smartfloor X - Bildgalleri

SmartfloorX - För smarta hantverkare

Ska du köpa ny transportbil? Gör bilen komplett med Smartfloor. Ett nytt sätt att tänka komplett serviceinredning på.

 

KONTAKTA OSS

SE_Henvendelse fra web (2 kolonner)

Kryssa av för att Loyds Industri kan samla in och använda information om dig och din användning av våra digitala kanaler för att anpassa marknadsföringen så att den är relevant för dig. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

>