FULL ÖVERSIKT

Håll koll på alla olika rördelar! Med effektiv förvaring, som ger varje rör sin plats, så får du både organisering och snabb översikt över varulager.

ANPASSAT DITT YRKE

Ha varje rör på sin plats, så slipper du leta runt i lastutrymmet efter de rördelar du behöver. Du minskar även svinn då rören nu inte åker runt i lastutrymmet under transport och orsakar skador.

SmartfloorX biltillbehör rörmokare

SMARTFLOOR X RÖRMOKARE

Som rörmokare är det viktigt att ha en  inredning som anpassad till din vardag. Med SMARTFLOOR X RÖRMOKARE får du ett komplett tillbehörspaket skräddarsytt efter ditt yrke. 

  1. Rör-i-rör väggbox
  2. Golvbox Large
  3. Golvbox Small
  4. Steghållare
  5. Perforerade plastbackar
  6. Gummimatta
  7. LED-belysning (säljs separat)
  8. Skruvstyckeshållare (säljs separat)
  9. Skruvstycke (säljs separat)

Smartfloor X Rörmokare biltillbehör

Steghållare

På golvet i lastutrymmet så tar alltid stegen större plats än vad den behöver. Om du lätt vill hitta det du söker i lastutrymmet så behöver du oftast ta ut stegen, innan du kan få en ordentlig översikt. Med denna steghållaren så får du smidigt in och ut stegen, och du behåller golvutrymme.

Rör-i-rör väggbox

En specialanpassad väggbox som håller rörkartonger och rör på plats längs med ena sidan av väggen i lastutrymmet. Du slipper att kartongerna alltid ligger ovanpå övriga saker i lastutrymmet. Den kan enkelt placeras direkt mot väggen för att frigöra golvutrymme vid behov.

Golvbox Large

En stor box till rördelar, som gör att alla långa rör har sin fasta plats på golvet, och inte åker runt i lastutrymmet under körning. Detta ger dig både säker förvaring, och full översikt över alla olika rördelar du har med dig. Boxen kan justeras på längden och passar alla bilmodeller.

Golvbox Small

En mindre box till kopparrör, borr, eller spett med mera. Boxen gör så att alla långa saker har sin fasta plats, och inte åker runt i bilen under körning. Boxen är justerbar i längden och passar alla bilmodeller.

Skruvstyckeshållare (säljs separat)

Ett skruvstycke förenklar beskäring och böjning av rör. Denna hållare har en teleskopslösning så att du alltid har ditt skruvstycke lättillgängligt, utan att den är i vägen för saker på golvet när den inte används.

Perforerade plastbackar

Perforerade plastboxar som man ser igenom vad de innehåller gör det enkelt att direkt få en överklick över vad man har i sitt lastutrymme. De kan enkelt placeras ovanpå varandra och har handtag för att kunna tas med ut.

Gummimatta

En gummimatta gör så att större varor och verktyg står stadigt, och inte glider runt i lastutrymmet. Gummimattan skyddar även ovansidan av golvet.

LED-belysning (säljs separat)

Alla hantverkare har behov för bra arbetsbelysning i lastutrymmet. Loyds lampa monteras lätt upp och ersätter den gamla lampan. Den ger dig ett bra spridet ljus som ger dig god översikt.

Ridgid skrustycke (säljs separat)

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionellt skruvstycke med inbyggd rörklämma. Anpassad till Loyds skruvstyckeshållare.

SMARTFLOOR X - Bildgalleri

SMARTFLOOR X - för smarta hantverkare

Ska du köpa ny transportbil? Gör bilen komplett med Smartfloor. Ett helt nytt sätt att tänka komplett serviceinredning på.

KONTAKTA OSS

SE_Henvendelse fra web (2 kolonner)

Kryssa av för att Loyds Industri kan samla in och använda information om dig och din användning av våra digitala kanaler för att anpassa marknadsföringen så att den är relevant för dig. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

>