FULL ÖVERSIKT

Få snabb överblick över lastutrymmet, och ha koll på vad som du faktiskt åker runt med i lastutrymmet.

ANPASSAD TILL DITT YRKE

Med snickarpakets biltillbehör får du som snickare en effektivare vardag och tar vara på utrymmet i skåpbilen på ett smart sätt.

SmartfloorX biltillbehör till snickare

SMARTFLOOR X SNICKARE

Som snickare är det viktigt att ha en inredning som är anpassad till din arbetsdag. Med SmartfloorX får du ett komplett tillbehörspaket skräddarsydd efter just ditt yrke. Perfekt anpassat till Loyds dubbelgolv Smartfloor.

  1. Steghållare
  2. Golvbox Small
  3. Perforerade plastbackar
  4. Gummimatta
  5. LED-belysning (säljs separat))

Innehåll i Smartfloor X Snickare

Steghållare

På golvet i lastutrymmet så tar alltid stegen större plats än vad den behöver. Om du lätt vill hitta det du söker i lastutrymmet så behöver du oftast ta ut stegen, innan du kan få en ordentlig översikt. Med denna steghållaren så får du smidigt in och ut stegen, och du behåller golvutrymme.

Golvbox Small

En mindre box till kopparrör, borr, eller spett med mera. Boxen gör så att alla långa saker har sin fasta plats, och inte åker runt i bilen under körning. Boxen är justerbar i längden och passar alla bilmodeller.

Perforerade plastbackar

Perforerade plastboxar som man ser igenom vad de innehåller gör det enkelt att direkt få en överklick över vad man har i sitt lastutrymme. De kan enkelt placeras ovanpå varandra och har handtag för att kunna tas med ut.

Gummimatta

En gummimatta gör så att större varor och verktyg står stadigt, och inte glider runt i lastutrymmet. Gummimattan skyddar även ovansidan av golvet.

LED-belysning (säljs separat)

Alla hantverkare har behov för bra arbetsbelysning i lastutrymmet. Loyds lampa monteras lätt upp och ersätter den gamla lampan. Den ger dig ett bra spridet ljus som ger dig god översikt.

Smartfloor X - Bildgalleri

SmartfloorX - För smarta hantverkare

Ska du köpa ny transportbil? Gör bilen komplett med Smartfloor. Ett helt nytt sätt att tänka komplett serviceinredning.

KONTAKTA OSS

SE_Henvendelse fra web (2 kolonner)

Kryssa av för att Loyds Industri kan samla in och använda information om dig och din användning av våra digitala kanaler för att anpassa marknadsföringen så att den är relevant för dig. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

>