Tips och råd till hantverkaren

Här hittar du olika tips och råd för dig som är hantverkare

Därför ska du inte montera hyllor i lastutrymmet.

Hyllor, inredningar och lådsektioner hör inte hemma i en transportbil. Det är en gammaldags lösning som i grunden är till för stationära verkstäder. Vilken typ av inredning ska du välja till lastutrymmet i din transportbil? Här får du svaret.

Var i lastutrymmet förvarar du trappstegen?

Att en trappstege tar mycket plats i lastutrymmet är något de flesta hantverkare känner till. Det är väldigt lätt hänt att den blir liggandes på andra varor på bilens golv och därmed också ett irritationsmoment. Var placerar man en trappstege bäst i lastutrymmet? Här ska jag förklara var en trappstege hör hemma.

9 tips hur du gör din transportbil mer attraktiv

Det finns oändliga möjligheter när det gäller vad du kan göra med en transportbil. Här är det bara fantasin och plånboken som sätter gränser. I detta inlägg ska jag ge dig några bra tips på hur du kan styla din transportbil.

Hur mycket kostar en komplett inredning till din transportbil?

Jag vet att pris är en viktig faktor när du ska välja inredning till din bil. Jag menar dock att det inte bör vara så. Din inredning är kanske det viktigaste du har i bilen, med tanke på att du vill få jobbet gjort snabbt och effektivt.

10 tips på hur du kan organisera förvaringsutrymmet i din transportbil

1. Arbetar du som rörmokare? Montera ett väggskåp som håller dina rör-i-rör kartonger och spolslangar på plats i den ena sidan av förvaringsutrymmet.